Stel een vraag:

Als u een vraag heeft kunt u het Vragenformulier invullen. U krijgt dan spoedig een reactie van Bootklussers

en deze komt, inclusief uw vraag op deze pagina te staan! Wij staan altijd voor u klaar.

Stel een Vraag - Terras

 

Hallo Bootklussers, Wij zijn bezig met een terras te maken bij onze woonark. Dit terras komt deels boven water. Onze vraag is: Hoe krijgen we de palen ver genoeg de grond in zodat het terras niet verzakt? Kunnen jullie ons adviseren? Alvast bedankt! Gr Ton Amsterdam.

 

Ons Antwoord:

 

Geachte heer, Wij hebben hier een mobiele diesel compressor met een pneumatische heipaalinrichting voor. Eventueel kunnen wij de palen voor u de grond in trillen.

Stel een Vraag - Rioolpomp Installatie

 

Hallo, ik heb al een rioolpomp die ik via via aan heb kunnen schaffen. Installeren jullie deze ook?

Gr Annette

 

Ons Antwoord:

 

Hallo Annette,

Ja hoor tuurlijk kunnen wij deze pomp installeren. Als u ons het merk en type doorgeeft kunnen wij nagaan of de pomp bij u aangesloten kan worden op het openbaar riool. Niet elke pomp kan/ mag namelijk op alle locaties gebruikt worden.

Stel een Vraag - Afmeerkabels

 

Tijdens de laatste storm is de woonark van onze buren losgeraakt. Dit kwam omdat er 2 kabels gebroken waren. Aan de kabels was aan de buitenkant eigenlijk niets te zien. Is het mogelijk dat jullie bij mij de kabels komen controleren en eventueel vervangen? Mijn afmeerkabels zijn ong. 15 jaar oud.

Met vriendelijke groet, P. Roelen uit Renkum

 

Ons Antwoord:

 

Geachte heer Roelen, Het probleem met staalkabels met een touw kern is dat je van buiten vaak niet ziet dat het touw binnenin verouderd. Ons advies is om kabels van 15 jaar oud (zeker als ze af en toe in het water hangen) te vervangen. Wij komen graag langs om een (vrijblijvende) offerte op te nemen.

Stel een Vraag - Rioolpomp installatie

 

Hallo, wij wonen in Assen en moeten aangesloten worden op het riool. Wij hebben goede verhalen over jullie gehoord van kennissen in Amsterdam. Werken jullie ook in Assen?

Gr. Fam. Putters

 

Ons Antwoord:

 

Geachte heer/ mevrouw,

Ja hoor wij werken ook in Assen. Wij hebben al meerde pomp installaties in Assen geïnstalleerd. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en België.

Gr. Boot Klussers.

Stel een Vraag - Sloop woonark

 

Ik bewoon een woonboot bij Nijmegen. Ik ben aan het kijken voor een nieuwe boot. Nu moet de oude afgevoerd en waarschijnlijk gesloopt worden (grenen opbouw, stalen ponton van 5 bij 25 meter). Kunnen jullie hier iets in betekenen?

 

Ons Antwoord:

 

Geachte heer/ mevrouw,

De sloop van een woonark kost altijd meer dan mensen verwachten. Dit komt omdat het afvoeren van sloopmateriaal veel kosten met zich meebrengt. Om u een indicatie te geven kost het slopen van een woonark ongeveer € 10- 12.000,- Dit exclusief eventueel hijs werk voor het stalen casco. Als u de nieuwe ark door ons laat bouwen, ruilen wij eventueel de oude woonark (kosteloos) in.

Als u wilt kunnen wij altijd een offerte op maat maken (voor zowel sloop als nieuwbouw).

Stel een Vraag - Rioolpomp Installatie

 

Gaarne een offerte voor het aanleggen van een gangbare betrouwbare pompinstallatie op mijn woonark. De persleiding is 60 meter.

Met vr.gr. e. Mooi

 

Ons Antwoord:

 

Geachte heer/ mevrouw Mooij,

Wij maken altijd een zeer scherpe offerte op maat. Helaas hebben wij van u een ongeldig e-mail adres gehad.Kunt u contact met ons opnemen?

Stel een Vraag - Evers Amsterdam

 

Wij zijn op zoek naar stalen omloopsteunen voor onze woonark. In het betonnen casco zijn al m12 schroefhulzen gestort. We willen ongeveer 70-80 vm. Breed. Leveren jullie deze ook? Wat kosten deze per stuk?

 

Ons Antwoord:

 

Geachte heer/ mevrouw Evers, Wij leveren geen stalen omloopsteunen omdat deze altijd doorroesten op de waterlijn. Daarom gebruiken wij altijd RVS. De steunen van 75 cm. lang (=5 planken) kosten € 85,- per stuk.

Stel een Vraag - E.K.

 

Geachte heer/ mevrouw,Heel graag willen we weten ,wat de mogelijk heden zijn voor het opnieuw bekleden van de buitenwanden van onze woonboot en verdere renovatie van onze boot. Nu is onze vraag of U daar een vrijblijvende offerte voor kunt maken? Onze woonboot ligt in de ringvaart, nabij de Hollandse IJssel.

 

Ons Antwoord:

 

Hallo E.K, Natuurlijk kunnen wij een vrijblijvende (en kosteloze) offerte maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om de buitenkant opnieuw te bekleden. Dit kan met Red Cedar, keralite, canexcel of andere soorten hout en kunststof. Daarnaast gebruiken wij tegenwoordig hele mooie (asbestvrije..) eternite platen. Red Cedar hebben wij altijd wel op voorraad liggen.

Stel een Vraag - Romoni

 

Hello, We live on an old ship and we need to do some work with our plumbing facilities on our ship(kitchen sink, washmachine pipes and bathtub pipes) and perhaps look at our toilet installation.Do you normally come by to look at how much work this would entail and then give a quotation? Please advise. We want to know the price before we decide to do something. We live on the weesperzijde and vaguely understood that sewarage systems will need to be implemented as well so not sure if this is something that could be done at the same time - if it is more financially feasible. If it is not, then of course we prefer to wait. Thank you very much for your information.

 

Ons Antwoord:

 

Hello Romoni, We always come by and give you an quotation. Perhaps it’s better if you install the sewage pump. At this time we have an great offer! If you want we can make an appointment then we can make you an quotation. (sorry for my bad English…) Gr Boot Klussers.

Stel een Vraag - Bram

 

Wij zijn van plan om een woonschip te kopen. Het gaat om een stalen schip met houten opbouw. Nu willen we het vooronder (3 bij 3 meter, 1.80 hoog) wat nu een ongeisoleerde ruimte apart van de opbouw is, gaan gebruiken als slaapkamer. Hiervoor moet gelast in een tussenschot om een doorgang te maken, houten opbouw iets uitgebouwd om trappetje te maken, isolatie en intimmering worden gemaakt.De eerste vraag die ik heb, moet ik bij verbouwingskosten denken aan 5000, 10000 of eerder 20000 euro.
 
Zie uit naar je reactie, Groet Bram

 

Ons Antwoord:

 

Hallo Bram, De kosten zullen tussen de € 10.000 en € 15.000,- liggen. Voor een offerte op maat moeten we een afspraak maken zodat wij de ark ook kunnen bezichtigen en de plannen met u doorspreken. Gr Boot Klussers.

Stel een Vraag - Paul

 

Graag wil ik mijn woonschip opnieuw laten vast leggen aan de kade. Tussen ons schip en de kade ligt onze dekschuit. Deze is gemaakt dmv staalkabels met tussen de kade en de schepen autobanden. Doet u oom dit soort werkzaamheden?

Groet, Paul

 

Ons Antwoord:

 

Hallo Paul, Ja wij doen ook dit soort werkzaamheden. Van tevoren maken wij altijd een (vrijblijvende) offerte. Gr Boot Klussers.

Stel een Vraag - Sandra

 

Hallo ik wil graag een prijsopgave voor een aantal zaken voor mijn woonark in wijdewormer: Het vervangen of opknapppen van boeidelen Lekkage in dak (of boeideel) opsporen en oplossen Buitenwerk schilderen in een later stadium badkamer verbouwen. Ik hoor of lees het graag van jullie.

Met vriendelijke groet Sandra.

 

Ons Antwoord:

 

Hallo Sandra, Wij komen graag langs om een offerte te maken. Op onze dakbedekking zit altijd 10 jaar garantie! Boeidelen leveren wij in hout, trespa en in kunststof. Gr Boot Klussers.

Stel een Vraag - Nynke

 

Beste Stephan en Niels, Enige tijd geleden vonden we jullie folder in de brievenbus. Wij wonen op een ark in Amsterdam. Het kozijn en een deel van onze voordeur is verrot en dient te worden vervangen. Mijn vraag aan jullie is of dit een klus is die jullie kunnen klaren en zo ja, of jullie een indicatie van de kosten daarvoor kunnen afgeven. Alvast dank voor jullie reactie. Vriendelijke groet, Nynke

 

Ons Antwoord:

 

Hallo Nynke, Wij zijn deze week met vakantie maar ik kan eventueel volgende week maandag langskomen. Ik heb om 20:00 uur nog een afspraak bij u op de kade dus ik kan er rond 20:30 zijn. Ik hoor wel of dit uitkomt. Gr Boot Klussers.